Gratis & snelle levering *| Koop nu, betaal later | Klik & Verzamel | Geen gezeur terug

Kamperen bij Bestival

RSS
Kamperen bij Bestival

Shell is een moeder van twee kleintjes Rocco en Valli, en woont aan de kust van Cornwall. Ze is een instablogger en maakt prachtige afbeeldingen en deelt geweldige producten op haar profiel, @shellandthelittlies op Instagram.Dus het lijkt erop dat sommigen van jullie precies hetzelfde voelen als ik en denken dat je geen kampeerders bent...nou als ik het kan, kan jij het ook!

Toen vrienden en familie hoorden dat we dit jaar @campbestival deden, lachten sommigen en de frequente reactie was..."U? Camping?"

Ik moet toegeven dat het nooit iets is geweest waarvan ik dacht dat ik het wilde doen, maar het hebben van kinderen en het opgroeien van caravaning. Ik ken het plezier dat ik vroeger had en de ervaring die het voor ons als gezin zou zijn, dus ik wilde het een Gaan!

En....Ik vond het geweldig...dat deden we allemaal! Met dank aan onze vrienden @olproeverywhere die regelde onze thuis ver van huis de Wichenford 3,0 dat is zo'n fantastische tent!

Het was gemakkelijk om op en neer te gaan, het kostte ons letterlijk ongeveer 25 minuten en ik weet zeker dat hoe meer we het doen, hoe sneller we zullen krijgen! Er was genoeg ruimte voor ons allemaal, de kinderen hielden van hun slaapkamers en Valli sliep zelfs tot de ochtend in haar kamer, wat ongehoord thuis is! Ze hebben momenteel geweldige aanbiedingen voor tenten, voortenten van campers en kampeeraccessoires en bieden altijd gratis levering.

Een paar dingen waar ik me zorgen over maakte waren

1 - de kou voelen, gelukkig was het weer goed, maar het werd 's nachts kouder, maar de tent was mooi en gezellig dus ik voelde helemaal geen kou (van mij komen die altijd koud is, dat betekent veel!)

2. De douche / toilet situatie - ik had veel berichten hierover! We verbleven in Camping Plus, wat nog steeds standaardkamperen is, maar dat betekent dat u een groter veld dichter bij het evenement toegewezen krijgt. Ik was aangenaam verrast dat er voldoende douches en toiletten waren die regelmatig werden schoongemaakt. De douches waren warm en we hebben elke dag gedoucht, wat de hele ervaring gewoon beter maakt!

Het was heerlijk om wakker te worden met de geluiden van de natuur en gewoon zo spannend voor de kinderen, dus we hebben zeker de campingbug ontdekt!

We zijn van plan enkele weekenden hier in Cornwall op campings met goede faciliteiten, dus hoewel ik hier woon, weten jullie waarschijnlijk beter dan ik de beste campings om te bezoeken...Ik hoor graag je aanbevelingen in de reacties! 'Vorige post Volgende bericht

-->